Piczo

Log in!
Stay Signed In
Do you want to access your site more quickly on this computer? Check this box, and your username and password will be remembered for two weeks. Click logout to turn this off.

Stay Safe
Do not check this box if you are using a public computer. You don't want anyone seeing your personal info or messing with your site.
Ok, I got it
Back To Home Page
SMS porosi dashurie..... SMS porosi dashurie....
Thonë se dashurija është pa fund.
Thonë se dashurija si tërmrti të tund.
Thonë se dashurija është çmenduri, dhe kjo çmenduri për mua je ti....
Nëse ndonjëherë vendosë të ndahesh dhe të më lëshë.- Atëherë më len në shi., mos të qaj vetëm.
Nëse ndonjëherë më harron, mos harro se të harruarit asnjëherë nuk i harrojnë ata që i kanë harruar.
Nëse më dashuron, mos i trgo askujt. Nëse më don, mos më jep te askush. Nëse më puthë, më puth ndjejshëm. Nëse nuk është asnjera prej këtyre , ma kthe zemrën   të gjitha ti kam falur.
Nëse diku egziston shkëlqim atëherë ai ësht në sytë e tu. Nëse diku egziston dhëmbje atëherë ajo është jeta pa ty. Nëse dikush në këte botë ty të dashuron, ta dijshë se jam   vetëm unë.
Nëse dikush sinqerisht të dashuron, mos e mashtro, ta dijsh se ajo dhemb shumë.
Nëse dikush mund që emrin tënd ta shkruan mbi zjar me akull, atëherë do ti ja pranoj se të don më shumë se unë.
Nëse ndonjëherë dëshiron të më lajmërohesh, lajmërohu, e gjitha është e njeta edhe numri edhe adresa... Vetëm emri mu ka ndrua, prej se ke shkuar ti nga jeta ime, emri im është DHIMBJE.
Nëse je larg asgjë nuk pengon, dashurija e vërtetë gjitha kufijt e botës i kalon.
Nëse ndonjëherë të harroj, ta dish se ajo është dita e fundit e jetës sime...
Nëse ndonjë herë të dhemb e kaluara me mua, përkujtohu pak se kemi qenë qifti më i mirë...
Nëse e ruan këte porosi – MË DASHURON, nëse e injoron – MË ADHURON. Nëse nuk përgjigjesh MË DON PRANË – Nëse më përgjigjesh – NUK MUNDESH PA MUA...
Eja të të pëshpëris diqka në gojë, ndoshta do të gjejmë gjuhë të përbashkët...
Mjafton një ditë që dike ta dashurojsh. Por shum e shkurtur është jeta që ta harrosh.
Egzistojnë 7 çudirat e botës, 6 kontinente, 5 krahë të yllit, 4 gjethe detelina, 3 oqeane botërore, 2 sy. Por numri 1 je ti...
Një këshillë –RUAJU,
Një lutje –MOS NDRYSHO,
një dëshirë - MOS MË HARRO,
Një gënjeshtër   -NUK TË DUA,-
Një e vërtetë SHUM MË MUNGON.
Ditën e parë zoti e krijoi ditën, kurse djalli e krijoi natën. Ditën e dytë zoti krijoi dashurinë, kurse djalli tradhtinë. Ditën e tretë zoti krijoi martesën, kurse djalli sexin. Ditën e 4 zoti të krioji ty, kurse djalli filloi të qeshet.
Nëse të bezdis thërrit psikijatrin. Nëse të lëndoj thërit policinë. Nëse të ndezi thërit zjarfiksat. Por nëse më dashuron më thërrit mua...
Kur deti sundon tokën. Kur në shkretirë të bije borë, kur të shkrihen akullnajat, kur në mesnatë ngrohë dielli: As atë herë nuk do të ndalem të të dashuroj.
Njeriu një herë lindë, jeton vetëm se një herë. Por vetëm një herë dashuron dhe asnjëherë...
Kur ti ndjejsh çastet më të rënd në jetën tënde, kur ta humbish besimin në vehtëvete dhe kur lotët të vijn në sy. Kujtohu se dikush mendon pikërisht për ty.
Kur ta lexojsh këte porosi, ti më kujto mua, se zemra më shtrëngon! Prej se të njoh shpirti im të adhuron.
Nëse është mëkatë se unë të dua.- Asnjëherë mos të më falet.
Kur shikohem në pasqyre të shoh TY, kur shëtis rrugëve shikoj dike që të përngjan TY,Kur jam me dike mendoj në TY, tani e shef se vetëm TY të dua.
Kur akrepat e orës bashkohen dhe kur shënon gjysmën e natës, ti mbylli sytë dhe shtrëngoj. kujtohu se unë shumë të adhuroj.
Njerëzit thomë   se në parajsë është bukur në secilin vënd, Por unë them se më bukur është në përqafimin tënd.
Mos më dashuro shumë... Më dashuro pak, por për gjithmonë......
Kur zemra pushon së rrahuri dhe fillon të dridhet, ajo është shenjë dashurie. Kështu vepron zemra ime kur shoh se kamë porosi nga ti.
Në rërë e shkruajta emrin tënd por fryma e marrë e fshiu. Në dru e shkruajta thelë me thikë por drurin e prenë njerëzit e këqij. Tani thellë në zemrën time e shkrova ku do të mbetet tek unë përgjithmonë.
Mos i thuaj të gjitha që i din, Mos i bën të gjitha që mund ti bëjsh, mos beso në të gjithat që i dëgjon. Vetëmse dashuro ate i cili sinqerisht të dashuron.
Mos kërko nga dita që gjithnjë të zgjatë. Nuk mundet, sepse egziston nata. Mos kërko nga njeriu të është i pavdekshëm. Nuk mundet, sepse egziston vdekja. Mos kërko nga unë të mos dashuroj. Nuk mundet, sepse egziston ti.
Këte natë kur ta mundën dita, dhe kur të zgjohet natyra nga ëndra, ty le të zgjojnë pëshpëritjet e mija. E dashura ime shum të dua.
Shkëlqimi i ditës së re le ta zdritë shpirtin tënd, le ta mbushë me ndjenjat më të mira dhe zoti të dhuroftë të gjitha që nuk i ke e të cilat i dëshiron dhe le ti ruan të gjitha që i ke , e sidomos ate të cilin e dashuron.
Disa ditë janë më të gjata se ditët tjera, Ndonjë kohë është më e bukur se disa kohra tjera, disa ëndra janë më të bukra se ëndrat tjera. Kurse ëndra ime më e bukur, pikrisht tani lexon këte POROSI....
Dikujt i vjen rëndë të ngrenë 100kg, dikujt i vjen rëndë të prashit kollomboqin, dikujt i vjen rëndë të zgjohet në mëngjez. Kurse ty të vjen rëndë të më shkruash një porosi....
Asnjë herë nuk do të të kujtoj, sepse kurr nuk do të të harroj....
Nëse dashuron, ate mos e mshef, sepse nuk është e ndaluar të jesh e dashuruar...
Nuk jam unë ai që mendoj në ty. Por ti je ajo e cila gjithnjë më vjen në mendimet e mija....
Sonte për ty vargje do të shkruaj, sonte për ty yje do të numroj, më lejo me puthje në gjum të të qoj, më lejo të të bindi se të dashuroj....
Këto janë dy gjërat që më së shumti i dua në këte botë:- Lulen dhe ty, lulen për ty dhe ty për mua....
Ti je sikurse ylli më i largët te i cili rëndë mund të shkosh. Pikërisht për ate ylli më i largët shkëlqenë më shumë dhe është më i bukuri...
1000 fjalë janë shumë, një fjalë është pak, por dy fjalë i thuan të gjitha e ato janë TË DUA.
LAJMËRIM:- Kërkohen dy sytë më të bukur, pa dokumente kanë kaluar kufirin e dashurisë, pa leje ma kanë vjedhur zemrën. Herën e fundit janë parë në ëndrat e mija.
Kur ta kthen fati (nafaka) shpinën - Rrasja shkelëm në prapanicë....
Dashurija yte është si lumi në parajsë që buron, prandaj zemra ime është plot fat dhe të dashuron, do të dërgoj një puthje dhe ajo duhet të ruhet, sepse ti je ajo që tani mua më duhet.
Të dashuroj, sikurse rrugaci rrugët, të dashuroj sikurse gjumavshi ëndrën, të dashuroj sikurse mëngjezi diellin të dashuroj sikurse lulja shiun. Tani më thuaj a të dashuron dikush më shumë se unë?
Të dashurosh është mirë, të dashurosh është leht, kur dashuron zemrën e ke plot prush, por sikur unë nuk të dashuron askush.... Sa të dashuroj, nuk mund të shkruaj as unë, sepse secilin moment të dua më shumë e më shumë....
Të dashurosh dike, e mos të jesh me te, është njësoj sikurse të jeshë i dënuar pa faj...
Kur të lëshohet terri dhe e mbulon dritaren tënde, mes erësirës të dërgoj puthjen time. Dhe puthja le të mbërin aty ku nuk mundem unë dhe të pëshpëritë se të dua shumë.
Koha është shumë e gjatë për ata të cilit presin, por shumë e shkurtur për ata që dashurojnë...
Për ty vlen të humbet jeta dhe nëse duhet të marr edhe rrugën e ferrit,
Për mos ta bërë këte askush nuk mund të më bind, sepse femër si ti vetëm një herë lind.
Dëshiroj të jem LOT, të lindi në syrin tënd, të jetoj në faqen tënde, të ndaj me ty të mirën e të keqen dhe të vdes në buzët tua.
Dëshiroj të jem pikë e shiut, të bijë mbi qafën tënde, dhe të rrëshqas ndrmjet gjinjëve tu dhe aty të qëndroj duke e dëgjuar zemrën tënde se për kend rrahë.
Pas teje, unë më nuk kam shpirt, Ti   e morre.
Pas teje, unë ma nuk kam zemër, ti ma theve.
Pas teje unë nuk egzistoj, ti më vrave!
Dëshiro të jeshë dëshirë, unë do të të dëshuroj, dëshiro të jesh e dashur, unë do të të dashuroj. Por asnjëherë mos kërko të jeshë dhëmbje, sepse asnjëherë nuk do të shërohem.
Të jetosh pa dashuri është njësoj si nata pa agim, sikur sot pa nesër,
Kur e ke zemrën e të mbrazur, dhe kur e ke vetëm një person në mendim, vetmija është më i madhi dënim...
Nëse ndonjëherë ikë nga unë, a guxoj të vij pas teje?
Të jem i lumtur   sepse të kam shoqe ose të qajë sepse ajo është e gjitha   që do të jemi përgjithmonë?
Se je e bukur, po e shoh. Se je e mirë, ate e di. Se dashuron, mendoj. Por cilin dashuron ate nuk e dij...
Po të ishin netët e gjata   sa të dashuroj, asnjëherë nuk do të kishte mëngjez...
Ja tani po e bindi hënën në qiell që në dhomën tënde ti lëshon rrezet dhe   të të zgjon e të përgëdhelë. Le të të puthë dhe le të tregon   se zemra ime e vetmuar ty të dashuron....
Më kujto, por nuk të obligoj. Më harro nëse e meritoj....
Zemrën time ti po e mbanë në dorë. Ruaju të lutem, mos të shpëton nga dora...
Të dëshiroj 12 muaj shëndet, 53 uikende kënaqësi dhe fat, 365 ditë pa nervoza, 8760 orë dashuri, 525600 minuta çaste të këndëshme dhe 31536000 sekonda SEX.
Ma merr të pamurit, prap do të të shikoj, ma merr dëgjushmërinë, prap do të të dëgjoj, ma lëndo zemrën, prap do të të dashuroj...
60%   E din se të pëlqej.
70%   e din se të ëndroj secilën natë.
80% E din se të dua.
90% E din se jam dashuruar në shikim të parë.
100% E din se po baj hajgare...
Sa bukur do të ishte dukur aj fustani yt i hudhur pranë krevetit tim.
Hej! Kur ta kisha lëpi çafën, dhe e kisha shti gjuhën në birën tëde të lagur, menjëherë e kisha ditur se je ti shishja ime e Coca Colës.
Fotoja e juaj që ja keni dërguar revistës "Playboy"   Për fat të keq është refuzuar , Provoni javën tjetër në revistën "Qeni im" Ose "Maca ime"
Para përdorimit i terur dhe i lëshuar, në kohën e përdorimit i ngritur dhe i lagur, pas përdorimit i lagur dhe i lëshuar!!! Të fala nga Ombrella...
Në mëngjez nuk ha, sepse mendoj për ty.
Drekë nuk ha, sepse mendoj për ty.
Darkën nuk e ha, duke menduar në ty.
Gjatë natës nuk flej sepse po vdes nga uria.
Kam ëndëruar se je gurë sheqeri, por unë e adhuroj më shumë sheqerin në pluhur. Prandaj tërë natën të kam shtypur.
E dij se kjo që do ta them tani do të të demoralizon. Më beso se as unë nuk e kam lehtë, prej dikujt pa tjetër është të kuptojsh të vërtetën. –BABA DIMRI NUK EGZISTON.
Vajzë e bukur, a do të më japish autogram?
Pse?
A nuk je ti MISSi i botës, nëse nuk je, duhet të jeshë.
A njifeme prej diku? Sepse nuk po mundem të të njoh të veshur.
Ti qenke këtu, kurse unë femrën ideale e kam kërkuar në ëndrat e mija.
A mundesh të lutem të më sjellish një kofe me ujë?
Shikimi jot më ndezi....
Më premtoi se do të është i kujdesëshëm, se nuk do të më dhemb. Gjaku shkonte skurel në gjitha anët. Kur e nxorri. Ishte shum i madh. Ky ishte pra DHËMBI   im i parë që e nxorra!
A e din se qka më pëlqenë në trupin tënd?
Duart e mija.
Kujtimet nuk janë obligim por prodhim i ndjenjave të sinqerta, prandaj më kujto kur të duash dhe aq sa e kam merituar.
Njerzit thonë se puthja është takimi më i mirë në botë, hajde të takohemi...
Dita është e dashuruar në natën, nata është e dashuruar   në ditën. Kurse unë jamë   i dashuruar në ty...
Qokolatat JO...
Bombonat JO...
Mjalta JO...
Akullore me lajthija JO...
Sheqeri JO, nuk ka shansa...
Eh le ta hajë dreqi edhe më tej nuk mund   të gjej asgjë që është më e ëmbël se ti.
Zoti ju dha krah gjithë engjujve përveq teje, sepse nuk ka dshur me i ikë engjulli më i mirë.
Nëse e ruan këte porosi - MË DASHURON
Nëse e injoron - MË ADHURON
nëse nuk përgjigjesh MË DON PRANË
Nëse përgjigjesh - NUK MUNDESH PA MUA....
Nuk dua të jem i pari në të cilin ishe kujtuar, por dua të jem i fundit të cilin e kishe harruar.
Mbrëmë mora një porosi nga qielli. Ankoheshin se ju kishte ikur engjulli më i bukur. Mos u brengos, nuk ju kam treguar se të njoh.
Nuk dua të jesh numër, dua të jesh emër në jetën time...
Mua nuk më nevoiten njerzit, mua nuk më nevoiten ëndrat, unë kam nevojë për dashuri, mua më nevoitesh ti...
Më ke goditur me shigjetën e "Amorit"   Tani jam rrob i dashurisë sate !!!
Shikohu në pasqyre dhe do të shohësh se si duket femra e jetës sime.
Dashurinë time ndaj teje, smund ta përshkruan asnjë shkrimtarë, do të dashuroj gjer sa jam gjallë
Mbramë dërgova engjujt të të ruajnë, së shpejti engjujt u kthyen dhe thanë se engjujt nuk ruajnë engjuj.
Më ke thënë se nuk duash të më shofish, Por prap se prap eja, da ta fiku dritën.
Eja të të pëshpëris diqka në gojë, ndoshta do të gjejmë gjuhë të përbashkët...
Më kanë thënë se dita zgjat 24 orë, se ora zgjatë 60 minuta, se minuti zgjatë 60 sekonda - Por askush nuk më ka thënë se një sekondë pa ty është pa fund...
Mos kërko nga unë të jem ideal, nëse bëhem atëherë do të kërkoj femër ideale !
   
    Puthje dhe lule
      vetëm për ty
Po të shkruaj këte porosi, JO PËR KUJTIM, sepse ajo zbehet,
POR PËR DASHURI E CILA NUK NDALET !
Sa fëtyrë të bukur... sa figurë e mirë... Sa sy maxhik... Shikim mahnitës... Sexi gojë... Puthje sikur në ëndër... Por mjaft fola për vehten, më thuaj diqka për ty.
Nga ndonjë herë aq shumë më shetitesh nëpër mendime, sa që pyes vehten, si nuk po të dhëmbin këmbët.
Nëse dashurija do të ishte drogë, unë do të isha narkomani më i madh !...
Nëse ndonjëherë humbi nga jeta jote, më kërko në turbulencat e kohës, ndoshta kam humbur atje duke të kërkuar   TY !!!
Nëse shkoj në qiell para teje, në secilin yll do ta shkruaj emrin tënd, ashtu që gjithë engjujt do ta dijnë se sa të dua...
Nëse ndonjëherë syri të loton, Nëse ndonjëherë dikush të lëndon, nëse trupi të dridhet e ska kush të të ndihmon, nëse në ëndër ndonjëherë piskëllon, Më thërrit mua sepse zemra ime të dashuron.
Nëse thonë se të dashurosh është të jetosh, atëherë të jem i dashuruar në ty don të thotë të jeshë i pavdekshëm.
Ëngjulli im, mbylli sytë dhe në terrin e natës gjeje dritën e hënës, le ti zdrit ëndrat dhe le të ti sjellë gjithë ata për të cilët vlenë   që të nesermen të zgjohesh !
Më ruaj në skajin më të vogël të zemrës sate ! dëshiroj që ëndrat e mija mos të ta prishin asnjë qast të jetës sate, por më dashuro aq vetëm sa ta dij se egzistoj diku !
Po të ishte kokra e rërës njisi matëse për dashuri, atëherë gjitha shkretirat e botës do të mjaftonin të të tregoj se sa të dua!!!
Ma jep dorën dhe mbylli sytë. A e dëgjon zemrën time se si rrahë? A e kupton se qfarë thotë? Flet për dashurinë time ndaj teje!
Po të takoja përsëri ty, përsëri do ta takoja fatin, sepse femër si   ti nuk do të lindë më...
Një natë të bukur kur të zgjohesh nga gjumi, nga dritarja jote ti shiko yllin më të bukur që e adhuron, sepse ndërmjet ti dikush puthje të dërgon!!!
Kur nuk të kamë pranë, ëndrat e mija humben, mendimet e mija shtangen, Buzët e mija nuk flasin, Shpiri im fshihet dhe e gjitha shëndrohet në dëmbje!
Kur dashuron sinqerisht, edhe largësija është e pafuqishme!
Kur të shohësh lulen se po vyshket, ti më kujto mua, se zemra ime pa ty po dryshket!!!
I gjunjëzuar para fotos tënde rri në mendime, Lotët po e lagin fëtyrën time,Duart në zemër i kam vëndue. Mos më harro se shumë të due.
Thonë se dashurija është si DELFINI i   shkëlqyer nga rrezet e hënës duke u larë në ngrohtësinë e syve tu. Prandaj të them, mos i mbyllë asnjëherë sytë, sepse prap thonë DELFINI vdes në errësirë.
Mendoj në ty, Të dëshiroj   ty, Të dashuroj vetëm ty, nuk mundem pa ty,vyshkem pa ty, jam i urituar për ty. Çfarë të bëj i tillë jam, askush asgjë nuk mund të më bën!
Hënën në mesnatë e pashë, unë në gjum rashë,ate natë të ëndrova! Por i vetmuar nga gjumi u zgjova !!!
Do të doja të të shihja, sa të lodhesha duke të parë.
Do të doja të të flisnja, sa të lodhesha duke folur .
Do të doja të të puthja, sa të lodhesha duke puthur .
Eh , sa shumë gjera do te doja , e së fundi kryet mbi kraharorin tënd të mbështesja .
Ku të më zinte një gjumëi ëmbel , e të shihja më të bukrën ënder .
Ndoshta do zgjohesha vec nga fjalët e tua "Çohu mikja ime , a e di sa të dua ?
Mos fli vetëm për vete , por zgjohu , se më ke dhe mua .
Dashurija më e bukur është kur të bashkohen dy buzët e vërteta, për dashuri të vërtetë nevoiten dy veta.
Dashurija lind tek ankthi , e rritet tek shpresa, ajo jeton në kujtime e më pas vdes te harresa.
Dashurija herë puthet me vuajtjen e herë me padurimin, dashurija vdes me heshtjen tënde tek   ai që   s`njeh guximin.
Në shpirt jam fëmijë i cili nuk din të urrenë, në jetë jam udhëtar i cili gjithnjë gjen rrugën e gabuar, në realitet jam budalë i cili kot e kot dashuron
Kam lëshuar lotin në oqean. Kur ta gjesh do të ndalem që mos të dashuroj….
Aq cikrija të vogla e përbëjnë jetën time, por ajo që më mungon është puthja jote, puthjën tënde e dua më shumë në jetë. Lajmërohu të lutem, adresa është e njejtë.
Ti ke diqka të bukur, simpatik, sharmant thjeshtë ke diqka që të tjerat nuk e kanë dhe nuk mund ta kenë. Ti më ke MUA.
Ti je ende këtu, në buzët e mija që ndizen. Ti je ende këtu, ku rrahë zemra ime. Ti je ende këtu, edhe pse nuk je pranë meje.
Ti je pasurija më e madhe e kësaj bote, kurse unë jam njeriu më i pasur në botë, sepse je pranë meje.
Sa herë që shuhet   në yll   në qiell, dy pika loti m`drrinjë në sy !
Në shpirtin tim nuk ka më diell, por ka veç   mall, veç   mall PËR TY
Ti je Drita e jetës sime, ti je nota e vetme e këngës sime, ti je tema pa fund e ëndrave të mija, ti je jeta ime dhe e gjitha që kam…
Nuk jam lule që gjëthkush më shkelë, nuk jam dritë që shpejt shuhet, nuk jam as rrob i cili gjitha i dëgjon, Unë jam vetëm një shpirtë i cili dashuron.
Mbrëmë rrija në internet, linja punonte   ngadalë, ne mesengjer ende nuk kishe dalë, unë vetëm pritja si i marrë.
Kam kërkuar dy sy më të bukura se që ke ti, të më shikojnë, por si ti gjej kur aso sy askund nuk egzistojnë
Mëngjezi pa ty është i mbrazur, kur vrerësirat shkruajnë emrin tënd… Von natën kur qyteti bije në gjum dhe mua pranë nuk më ke… Unë do të pres vetëm për ty ditën e re…..
Ti ke shikim të bukur, ti ke buzëqeshje të ëmbël, por ma të bukur janë syt e tu të cilët i adhuroj, të cilat secilën natë unë i ëndroj…